У кожного з нас є два ангели-охоронці.

Кожна людина знає, що після хрещення вона отримує свого ангела-охоронця, який оберігає її протягом всього її життя.

Однак мало хто знає, що у нас є ще один такий же янгол, якого ми отримуємо ще задовго до хрещення чи до народження.

Цей янгол з нами протягом всього нашого життя і звати його – мама.

Просто вона є земним ангелом, без крил. Звичайно, щоб не привертати зайвої уваги. Уявіть лишень, якби всі мами ходили з крилами – який би хаос розпочався. Тому вони своєрідні ангели-охоронці під прикриттям.

Сьогодні я хочу поділитися з вами однією легендою чи це притчею. Мова піде про найдорожчу людину у всьому нашому житті!

Так ось, душа маленької дитини готувалася до свого народження і появи на світ. І за кілька годин до своєї появи вона запитала у Бога:

– Боже, за кілька годин я відправлюся на Землю, але ж як я буду там жити тез Тебе і всіх решти? Я ж ще надто малесенька і така беззахисна?

Бог задумався, простягнув до маленької душі дитинки руку і відповів:

– На Землі тебе чекатиме твій особистий Ангел, який буде про тебе турбуватися.

Маленька дитяча душа сказала, що має ще одне запитання, яке її дуже турбує:

– Біля Тебе є така щаслива, безтурботна, щомиті співаю та сміюся, а що ж буде там, внизу?.

Бог відповів:

– Для тебе співатиме твій ангел, з радістю буде чекати на твою усмішку, і даруватиме тобі свою любов щомиті. Ти будеш її відчувати, як ніхто інший, повір мені.

– Нічого собі! Але ж як я буду спілкуватися з своїм ангелом, якщо я не знаю його мови? – з пильним поглядом до Бога, продовжила маленька душа. – Та й як зможу передати щось Тобі, якщо виникне потреба?

Бог з ніжністю пригорнув до себе маленьку допитливу дитячу душу і відповів:

– Не хвилюйся, твій земний Ангел навчить тебе молитися, а через цю молитву ти зможеш зв’язатися зі мною.

– А ще я чула, що на Землі є зло. Як же я зможу від нього заховатися, якщо Тебе не буде поруч? Хто його переможе?

– Твій Ангел і тут буде поруч з тобою, він зможе тебе захистити. Навіть, якщо потрібно буде для цього віддати власне життя. Розумієш?

– Знаєш, мені так гірко і сумно, що я не зможу більше побачити тебе…

– Ти завжди зможеш повернутися до мене, а правильну дорогу тобі покаже твій Ангел.

Час появи маленької душі на землі наближався. Залишалися лічені секунди. І вона в поспіху встигла ще запитати:

– Всевишній, а як зватимуть мого земного Ангела?

– Нема різниці, як його будуть звати. У нього може бути багато імен. І лише ти називатимеш свого земного Ангела-охоронця просто — «Мама».

Оцініть статтю
Джерело
У кожного з нас є два ангели-охоронці.